Werkwijze

Ondanks dat elk bedrijf uniek is, zijn er fundamentele basics die wij steeds opnieuw hanteren. Dit is kenmerkend voor waar we nu staan.

Ontdekken | Definieren | Uitvoeren | Evalueren

Ontdekken

Gezamenlijk kijken we naar de situatie, de concurrentie, de doelstellingen en de voorkeuren. Zo ontdekken wij waar uw knelpunten liggen. Amphebia heeft de ervaring om deze informatie om te zetten naar een passende oplossing. Dit gaat meestal via één of meerdere 'live' afspraken. Eventueel kan dit ook telefonisch.

Creëren

Wij geven een voorstel waarin wij laten zien hoe wij het project willen uitvoeren. Hierbij komt ook usability en design naar voren. Voorafgaand aan de uitvoer maken wij een offerte en, indien nodig, een functioneel en/of technisch ontwerp waarin alles duidelijk vermeld staat. Zo weet u precies wat u krijgt en voor welke prijs.

Uitvoeren

Vervolgens voeren wij, na uw akkoord, het project uit binnen de gestelde termijnen en budgetten. Wij werken uitsluitend volgens de standaarden en zorgen ervoor dat uw website of systeem keurig werkt in alle gangbare browsers. Na de oplevering volgt een testfase, waarna het project kan worden gelanceerd op een door u gewenst moment.

Evalueren

Onze service stopt niet zodra ons werk is gedaan. Afhankelijk van het soort project, bespreken wij met u of alles naar wens is verlopen en zo nodig stellen wij bij. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Bij vragen of problemen kunt u ons altijd bellen of e-mailen.

Privacy Policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Disclaimer  |  Contactinformatie
© Copyright 2024 Amphebia Internet Solutions