Ons team

Pak en stropdas laten we liever thuis.

Ons team is van kleine omvang. Amphebia werkt met diverse freelancers buiten het vaste team dat bestaat uit o.a. twee bedrijfsleiders. Desondanks krijgen wij regelmatig opdrachten van serieuze omvang. Omdat wij snel kunnen schakelen én over de juiste kennis en ervaring beschikken om ook grotere projecten op professionele wijze te faseren en uit te voeren. Bovendien werken wij nauw samen met een handjevol andere kwalitatieve bedrijven met marketeers, grafisch ontwerpers, programmeurs en fotografen en hebben wij partnerships met o.a. Microsoft en diverse hostingbedrijven.

In tegenstelling tot veel andere bedrijven in onze branche, is groei niet onze directe ambitie. Wij zijn happy met onze stabiliteit en prettige werksfeer. Als ons perfectionisme ertoe leidt dat er moet worden overgewerkt, dan is dat nu voor ons geen probleem. Wij willen uitsluitend het beste van het beste leveren. Door deze mentaliteit bent u ervan verzekerd dat wij de gestelde deadlines halen.

Wij houden van een informeel, persoonlijk en goed contact met al onze opdrachtgevers. Ons zult u alleen bij hoge uitzondering zien lopen in een strak pak. En als u bij ons op afspraak komt, is de kans groot dat uw kopje koffie vergezeld zal gaan door een cupcake of een andere smakelijke traktatie.

Het ontwikkelen van kwalitatieve, creatieve websites en gebruikersvriendelijke, veilige web-based systemen is waar wij voor staan.

Privacy Policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Disclaimer  |  Contactinformatie
© Copyright 2024 Amphebia Internet Solutions