Newsfield nieuwsbriefsysteem

Maak kennis met Newsfield! Voor het versturen van uw digitale boodschap op professionele wijze.

Wilt u nieuwsbrieven versturen zonder gedoe? Gewoon op een makkelijke manier in een vast sjabloon opstellen en naar een (deel van) uw adressenbestand sturen? En achteraf statistieken inzien over wie uw nieuwsbrief gelezen heeft? Wij hebben Newsfield voor u ontwikkeld!

Wat is Newsfield?

Newsfield is een online nieuwsbriefsysteem waarmee u allerlei soorten digitale mailings kunt sturen. Bijvoorbeeld om tijdelijke acties onder de aandacht te brengen en zo meer business te genereren. Of om uw nieuwe produkten te presenteren, of om simpelweg interessante nieuwtjes over uw bedrijf naar uw klanten toe te communiceren.

Eenvoudig in gebruik

Newsfield is voor iedereen makkelijk te gebruiken. Het wijst zich vanzelf. Het enige dat u hoeft te doen is de boodschap te verzinnen, deze in de mailing of nieuwsbrief te plaatsen en aan te geven wie de mailing moet ontvangen. Newsfield doet de rest. Na afloop kunt u uitgebreide statistieken inzien zoals wie de nieuwsbrief heeft gelezen, op welke links er is geklikt, etc. En dat alles voor een vast bedrag per jaar.

Een eigen nieuwsbriefsysteem?

Wilt u een eigen nieuwsbriefsysteem aanbieden? Wij kunnen Newsfield voor u whitelabelen en onder uw bedrijfsidentiteit voeren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer info is te vinden op de Newsfield website

Privacy Policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Disclaimer  |  Contactinformatie
© Copyright 2024 Amphebia Internet Solutions