Wat we doen

Wij ontwikkelen web-based software in de ruimste zin van het woord. Simpele websites of geavanceerde webapplicaties met koppelingen naar externe systemen, wij doen het allemaal. Wij geloven niet zo in 'one size fits all'. De uitdaging om een website of systeem te ontwikkelen dat precies aansluit bij uw bedrijfsbehoeften gaan wij graag aan. En blijkbaar met succes, want wij hebben uiterst tevreden klanten.

Websites

Ontwerp en ontwikkeling van websites in alle formaten. Eventueel responsive, dus geschikt voor iPhone, iPad etc. Of met Content Management Systeem (CMS), om zelf de inhoud van uw website te wijzigen. Vertrouw op onze jarenlange ervaring.
Meer informatie »

Webwinkels

Online uw produkten verkopen via een webwinkel ofwel webshop. Wij ontwerpen en ontwikkelen webwinkels voor alle branches. Uiteraard met een uitgebreid Content Management Systeem met o.a. uw produktcatalogus en orderoverzichten.
Meer informatie »

Bestelsystemen

Online oplossingen om inkomende orders af te handelen, zodat bedrijfsactiviteiten worden gestroomlijnd met als doel een hogere omzet. Eventueel met koppelingen naar andere systemen. Wij laten graag de mogelijkheden zien.
Meer informatie »

Mobiele apps

Vormgeving en ontwikkeling van mobiele applicaties (apps). Voor Android en iOS. Uiteraard volledig maatwerk. Laat u leiden door uw eigen én onze creatieve ideeën en kom tot spraakmakende resultaten.
Meer informatie »

Boekingswebsites

Geavanceerdere websites voor het plaatsen en afhandelen van boekingen. Of als module te integreren met een bestaande website. Wij hebben veel know-how in, en ervaring met, de reisbranche.
Meer informatie »

Newsfield (nieuwsbriefsysteem)

Wij hebben Newsfield ontwikkeld, een uitgebreid en toch eenvoudig systeem om digitale mailings of nieuwsbrieven te versturen naar uw contacten. Uw contacten zijn in te delen in zelf aan te maken contactgroepen.
Meer informatie »

Aanvullende services

Naast al het bovenstaande, bieden wij nóg meer diensten aan. Zo doen wij ook hosting, domeinnamen, zoekmachine-optimalisatie (SEO), grafisch ontwerp, teksten schrijven en (product)fotografie.
Meer informatie »
Privacy Policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Disclaimer  |  Contactinformatie
© Copyright 2024 Amphebia Internet Solutions