Aanvullende services

Service & onderhoud

Bij ons staat service hoog in het vaandel. Bij vragen of problemen kunt u altijd bellen. En als u een update aan uw website nodig heeft die u zelf niet kunt doen, dan zorgen wij dat deze zo snel mogelijk gedaan wordt. Wij bieden echter ook Service Contracten en Onderhoudscontracten aan. Een Service Contract is handig als u nét dat beetje extra assistentie nodig heeft. U krijgt een verlengde garantietermijn, gratis uitleg over de werking van het systeem ('mini-cursus'), gratis updates van systeemcomponenten (indien beschikbaar) en voorrang als u een update wenst. Een Onderhoudscontract is handig als u zeker wilt zijn dat wij tijd hebben voor periodieke updates. Als u bijvoorbeeld maandelijkse updates wenst, zorgen wij ervoor dat die tijd wordt gereserveerd tegen een verlaagd tarief.

Hosting & domeinen

Voor onze klanten bieden wij als extra dienst het regelen van hosting en domeinnamen aan. Wij beschikken over eigen servers waar wij uw website of systeem op plaatsen. Bovendien hanteren wij uiterst aantrekkelijke hostingtarieven. Om de veiligheid en stabiliteit te waarborgen plaatsen wij alleen door onszelf ontwikkeld materiaal op deze server, het betreft dus geen openbare hosting.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Elke website zetten wij op volgens de standaarden. Echter indien u de ambitie heeft om hogerop te komen in zoekmachines, kunnen wij een stap verder gaan om uw website niet alleen drempelvrij te maken, maar ook extra zoekmachinevriendelijk. Door specifiek rekening te houden met bepaalde zoektermen zorgen wij ervoor dat uw website daadwerkelijk terugkomt op deze termen, zo hoog mogelijk.

Teksten schrijven / fotografie

Heeft u zelf geen inspiratie om pakkende teksten te bedenken voor op uw website? Geen probleem, wij kunnen u hierbij helpen. In de talen Nederlands, Engels en Frans schrijven wij de teksten voor u, nadat wij een goed beeld hebben gekregen van uw bedrijf en uw diensten of producten. Deze dienst bieden wij ook los aan, hiervoor hoeft u geen website bij ons af te nemen. Indien u foto's op uw website nodig heeft, kunnen wij professionele foto's laten maken. Dit kan bijvoorbeeld als productfotografie. Onze ervaren fotograaf komt bij u langs om mooie kiekjes te schieten die geschikt zijn voor op uw website of uw webwinkel. Zo bent u zeker van een perfect resultaat.

Freelance werk

Heeft u tijdelijk een programmeur, projectleider of designer nodig maar wilt u geen vast personeel in dienst nemen? Wij kunnen u hierbij helpen. Op basis van een vast uurtarief verlenen wij onze diensten. Dit kan bij uw bedrijf, op locatie of bij ons op kantoor.
Neem contact op voor onze freelance mogelijkheden
Privacy Policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Disclaimer  |  Contactinformatie
© Copyright 2024 Amphebia Internet Solutions