Historie

De datum 20 februari 2002 is voor ons van memorabele waarde: op die dag gingen vier studenten van de Hogeschool van Amsterdam een bedrijf inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Amphebia was geboren.

Met de exotische naam 'Amphebia' wilden wij als IT-bedrijf opvallen in een tijd waarin concurrenten als paddestoelen uit de grond schoten. Met een salamander als logo en een naam die bijna niet te spellen valt, was die missie alvast geslaagd. Want opvallen? Dat deden we zeker.

Jong en ambitieus als we waren, wilden we vanuit ons eigen bedrijf projecten gaan uitvoeren. Wat we op dat moment nog niet wisten, was dat wij binnen no time enkele grote klanten zouden krijgen waardoor Amphebia uitgroeide tot een serieuze, full-time business.

Binnen enkele maanden betrokken wij ons allereerste kantoor in Haarlem. Inmiddels zijn wij een paar verhuizingen later gevestigd in het polderlandschap van het centraal gelegen Groot Ammers, op een industrieterrein tussen de weilanden met koeien en hier en daar een ooievaar.

Nu wij ruim 12 jaar verder zijn, zijn we uitgegroeid tot een professionele onderneming met veel ervaring. Ieder heeft zijn eigen taken en specialisaties, waardoor wij een hecht team vormen van mensen die elkaar perfect aanvullen. Vanwege de kleine omvang kunnen we snel schakelen, hebben wij met al onze klanten persoonlijk contact en zijn wij heel flexibel. Die flexibiliteit is voor veel van onze klanten doorslaggevend om hun project(en) door ons te laten uitvoeren.

Privacy Policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Disclaimer  |  Contactinformatie
© Copyright 2024 Amphebia Internet Solutions